Göç idaresinden iş arayanlara müjde! 66 kişiyi işe alacak…

Göç idaresinden iş arayanlara müjde! 66 kişiyi işe alacak…

Son zamanlarda ekonomik sıkıntılardan dolayı çoğu kişi işsiz kalmıştı. Ve bu yüzden çoğu vatandaş iş bulmak için türlü türlü sitelere iş aramaya başlamış durumdaydı.

Son gelen haberlere göre, göç idaresi 66 kişiyi işe alacak. Hem de kadın erkek ayırmaksızın. Tüm merak edilen detaylar haberimizin geri kalanında yer almaktadır…

Göç idaresinin işçi alım detayları

Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan son duyurulara göre Bayburt ilinde 3 kadroya personel alımı yapılacak. Duyuruya göre 42 erkek ve 6 kadın acente, 12 erkek ve 3 kadın temizlikçi ve şoför alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, herhangi bir cezai sabıkasının bulunmaması, adayların askerlik ile bağlantılı olmaması , kamu haklarından mahrum olmaması , sağlık sorunu bulunmaması görevlerini yapmalarını engellerinin bulunmaması.

Güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç almış , yaşlılık veya emeklilik ödeneği almamış, 18 ve 35 yaşlarında olmak. En az Bayburt'ta ikamet eden ilköğretim veya ortaöğretim mezunu olmak şarttır. Bayburt’ta yaşayan vatandaşları çok sevindiren haberin tüm hususları göç idarenin resmi internet sitesinde paylaşılmıştır.