Örgü severler için müjdeli haber: BİM'de indirim başlıyor!

Örgü severler için müjdeli haber: BİM'de indirim başlıyor!

BİM market, örgü sevenler için heyecan verici bir indirim programı başlatıyor! 3-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu kampanyada, Ören Bayan marka yumak çeşitleri ve Altın Başak markalı dantel iplerinde büyük indirimler sunulacak.

BİM'de 3 mayıs cuma kampanyası

BİM Market, 3 Mayıs Cuma günü raflarını örgü örenler için özel indirimli ürünlerle dolduracak. Ören Bayan marka yumak çeşitleri ve Altın Başak markalı dantel ipleri başta olmak üzere, birbirinden şık ve kaliteli ürünlerde indirimler sizleri bekliyor olacak.

İndirimde neler var?

Bu kampanya kapsamında, örgü örenlere özel pek çok ürün indirimli fiyatlarla sunulacak. 10'lu Bora dikiş ipliği setinden fırfırlı düz şapkalara, atkı ve atkılardan örgü ihtiyaçlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi kampanyada yer alacak. Örgü tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat!

Ören Bayan ve Altın Başak markaları, örgü dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kaliteli malzemeleri ve geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan bu markaların ürünlerini BİM marketlerinde indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Örgü örenler için mükemmel bir fırsatı kaçırmayın!

Örgü severlerin uzun zamandır beklediği bu indirim fırsatıyla, projelerinizi hayata geçirmek artık daha uygun olacak. BİM marketlerine uğrayarak, kaliteli ve ekonomik örgü malzemelerini kaçırmayın!