Çevre Bakanlığı’ndan iş fırsatı: Onlarca kişiye kapılar açılıyor!

Çevre Bakanlığı’ndan iş fırsatı: Onlarca kişiye kapılar açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın duyurusuyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın kapıları iş arayanlar için aralanıyor!

Çevre Bakanlığı, belirli pozisyonlar için onlarca personel alımı yapacak. Başvuru süreci 3 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. İşte detaylar:

Heyecan verici fırsat: çevre Bakanlığı’nda kariyer başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, mühendislik ve yazılım/ağ yönetimi alanlarında uzmanlaşmış adaylar arasından personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 3 Mayıs 2024'e kadar Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yapılacak. Başvuruların eksiksiz ve doğru yapılması önem taşıyor, aksi takdirde başvurular geçersiz sayılacak. İş arayanlar için bu fırsatı kaçırmamak adına zamanında başvuru yapmak gerekiyor!

Başvuru şartları ve süreci

Çevre Bakanlığı'nda kariyer yapmak isteyenler için başvuru şartları oldukça belirgin. Genel ve özel şartları yerine getiren adaylar, Kariyer Kapısı Platformu'nda istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemelidir. İşte başvuru şartları:

  • Genel Şartlar: 657 sayılı Kanun'un belirlediği genel koşulları yerine getirmek, belirli mühendislik dallarından veya denkliği onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmak, yazılım ve ağ yönetimi gibi alanlarda deneyime sahip olmak, en az iki programlama dilinde uzmanlık ve ilgili donanım bilgisine sahip olmak.
  • Özel Şartlar: A ve B Grubu pozisyonlar için belirtilen genel şartlara ek olarak, belirli bir ücret tavanının dört katına kadar olanlar için en az 3 yıl, diğerleri için en az 5 yıl mesleki tecrübe gerekmektedir. C Grubu için ise bu süreler farklılık göstermektedir.

Başvuruların elektronik olarak yapılması gerekmekte olup, herhangi bir elektronik kanal dışında yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır. Başvuru süresi dolmadan bu önemli fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı zamanında yapmayı unutmayın!