50 Puanı Olan Memur Olabilir! Başvurular Resmen Açıldı

50 Puanı Olan Memur Olabilir! Başvurular Resmen Açıldı

Devlette bir işe sahip olmak isteyen kişilerin yakından takip etmesi gerektiği bir ilan geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Okat Gazi Osman Paşa Üniversitesi, KPSS’den 50 puan almak şartıyla personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Haberimizde başvuru şartları...

En az 50 KPSS puanına sahip olan adaylar ilgili pozisyonlara başvuru yapma hakkına sahip olabilirler. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi’nde 2022 senesi KPSS puan sıralaması doğrultusunda bazı pozisyonlar için toplam olarak 62 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru sahiplerinin başvurularını, tüm bilgilerin Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihte teslim etmeleri gerekir.

Başvurular; 29.04.2024-13.05.2024 tarihlerinin arasında e- Devlet sistemi üzerinden Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı ( https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ) adresinden yapılabilecektir. Şahsi olarak veya posta yoluyla yapılan başvurular red edilecektir. Adayların başvurmuş oldukları kontenjan için en az 30 yaşında olma şartı vardır.

  • Çalışma tecrübesinde pozisyonun karşısında yer alan SGK/İŞKUR meslek kodları ve SGK kayıtlarına dikkat edilecektir.
  • İlanda yer alan meslek kodlarındaki ilan yayım tarihinden önce çalışma deneyimleri değerlendirmeye alınır.
  • İlan başvuru tarihlerinde yer alan SGK/İŞKUR meslek kodu düzeltme ya da değişiklikleri kabul edilmez.
  • Başvuru koşullarına uygun olanların 2022 KPSS sınavı baz alınarak değerlendirme yapılacak. Sıralama puan üstünlüğü baz alınarak yapılacak olup bunun haricinde bir sınav yapılmayacak .

Başvuruların Değerlendirilmesi Ve Sonuçlar

Değerlendirmeler, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 2’nci maddesine göre oluşturulan komisyon tarafından KPSS puan sıralaması doğrultusunda yapılacak olup adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi baz alınacak olan aday, bunların da aynı olması halinde doğum tarihi önce olan aday öne geçecektir.

Puan sıralaması doğrultusunda yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri başvuru bitiminin hemen ardından en geç on (10) iş günü içerisinde http://www.gop.edu.tr adresinden yayınlanacaktır. Yerleştirmesi yapılacak sözleşmeli personel pozisyonu kadar aday asıl ve kontenjan sayısının 5 katı kadar da yedek belirlemesi yapılacaktır. Asıl kazananlar da herhangi bir sorun olduğu takdirde yedek yerine geçecektir.