Cebinde 300 bin olan yaşadı! Renault, sıfır araç fırsatı…

Cebinde 300 bin olan yaşadı! Renault, sıfır araç fırsatı…

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı çoğu vatandaş sıfır ve ikinci el araba piyasalarına yaklaşamıyordu. Renault vatandaşları sevindirecek haberi verdi. Tüm merak edilen detaylar haberimizin geri kalanında…

Araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 300bin TL’ye sıfır araç sahibi olacak. Bu haber tüm araç alacakları sevindirdi…

Renault sıfır araba fırsatı!

Son yıllarda sıfır ve ikinci el araç fiyatları aşırı derecede artmaya devam ederken, marka kampanyaları da büyük ilgi gördü. Renault markasının yaptığı son duyuruya göre müşterilerine yeni araçlar muafiyetle satılacak.

ÖTV muafiyeti kapsamında satılan araçların fiyatları çiftler halindedir. ÖTV muafiyetinden yararlanabilmek için yüzde 90 ve üzeri maluliyet raporu gerekiyor. Aynı zamanda engelli çocuğu olan ebeveynler de bu kampanyalardan faydalanabilmektedir.

ÖTV istisnasıyla satılan araçlar beş yıl süreyle satılamaz. Aracın satılması durumunda ÖTV tutarı vatandaşa iade ediliyor. Renault markasının en sevilen araç modellerinden biri olan Megane Sedan'ın fiyatı şu anda 1 milyon bin TL'den 634 bin TL'ye çıkıyor. 334.000 L tutarında peşin ödeme yapan vatandaşlar, kalan tutarı 48 ay vadeli taksitlerle ödüyor. Birçok vatandaşın hayali olacak bu araba için tüm detaylar Renault’un resmi sitesinde yer almaktadır. Tüm merak edilen hususlar resmi internet sayfasından paylaşılmaktadır.

Araca sahip olmak isteyen kişilerin belirli koşulları karşılamaları gerekmektedir. Bu koşullar ise, Renault kendi sayfasından duyurmuş bulunmaktadır.