Garanti bankası emeklilere promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor.

Garanti bankası emeklilere promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor.

Ülke geneli emekliler bankalar ile yapmış oldukları anlaşma ile maaş promosyonu ödemesi alma hakkına sahip olacak.


3 senelik süre için de verilen emekli maaş promosyonları için de emekliler için bir ek gelir fırsatı sağlanacak. Geçim konusunda yaşanan sıkıntıların da şiddetini artırdığı bugünlerde de emekliler için maaş promosyonları da son derece kurtarıcı oluyor.

Garanti BBVA emekli promosyonu

Garanti BBVA ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapmış olan müşterilere yapılacak olan ödemelerin de farklılaştığı bilgisi verildi. Emekliler ilk başta sürekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıdıkları zaman aşağıdaki ödemeleri almaya hak kazanırlar:

  • Emekli maaşları 10.000 TL alan kişilere 6.250 TL,
  • Emekli maaşları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında olan kişilere 10.000 TL,
  • Emekli maaşları 15.000 TL ile 20.000 TL arasında olan kişilere 12.500 TL,
  • Emekli maaşları 20.000 TL ve üzerinde olan kişilere 15.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi verilecek.

Emeklilere 10 bin TL ihtiyaç kredisi

Garanti Bankası sunulan emekli maaş müşterileri için de ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Bu hususta kampanyaya dahil edilen emeklilere 10 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Bu krediyi de kullanıp kullanmamak emekli müşterinin kendi inisiyatifine kalırken 36 ay vadeli olan ihtiyaç kredisi için de emekli müşteriler için özel faiz uygulaması yapılacak.

Emekliler bu krediyi onayladıkları zaman hemen 10.000 TL’lik kredi tutarını banka hesaplarına aktarma imkanına sahip olacaklar. Kullanılan kredinin taksitleri ise müşterinin emekli maaşından talimat vermesi durumunda küçük tutarlar şeklinde aydan aya kesilecek. Bu şekilde emekliler toplam olarak 25.000 TL ödeme alma hakkına sahip olacaklar.

Garanti BBVA’da emekli maaşının bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanıp Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapılacak olan havale ve hafta içi saat 08.30 – 16.00 arası yapılacak EFT/FAST işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. (01.04.2021 itibarıyla geçerli olmaya başlayacak olan uygulama, resmî tatil günleri ile hafta sonlarını kapsamaz. Emekliler maaş hesabını Garanti Bankasına taşıdığı takdirde bütün bu imkanlardan yararlanma hakkına sahip olacak.