Şeker Fabrikası 1685 adet sürekli işçi alımı yapacak

Şeker Fabrikaları, Şeker Enstitüsü, Makine Fabrikaları, Afyon İmalat Birimi ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikasında (EMAF) belirsiz süreli çalıştırılmak üzere farklı eğitim düzeylerinde 1.685 Sürekli İşçi alımı yapılacaktır.

Alımlarda uygulanacak usul ve esaslar

1. Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Bitcoin yatırımcılarını sevindirecek gelişme Bitcoin yatırımcılarını sevindirecek gelişme

2. Başvurular Türkiye İş Kurumunun il/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Türkiye İş Kurumunun internet sitesinden 14 Nisan 2025 tarihinden itibaren öğrenilebilecektir.

3. Alınacak personelin taşıması gereken niteliklerini ve sayılarını gösteren tabloları görüntülemek için tıklayınız.