6 bankada DEPREM! Faizsiz kredi fırsatları tek tek açıklandı

6 bankada DEPREM! Faizsiz kredi fırsatları tek tek açıklandı

6 bankada resmen faiz depremi. Faizler sıfırlandı, vatandaşın nakit ihtiyacı için faizsiz kredi fırsatları geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, ekonomide kemer sıkma politikaları kapsamında Kredi kullanımına ilişkin bir takım kararlar aldı. Ancak buna rağmen ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşlar kredi kartı ve kredi kullanımına yönelmeye devam ediyor. Fakat bankalarda kredi faiz oranları son derece yüksek. Bu sebeple düşük limitli de olsa “faizsiz kredi” fırsatları merakla Takip ediliyor. Tam 6 bankadan vatandaşı rahatlatacak faizsiz kredi fırsatı geldi. Peki faizsiz kredi veren bankalar hangileri? Faizsiz kredi miktarı ve vade ne kadar?

FAİZSİZ KREDİ FIRSATLARI BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları ile birlikte taşıt tüketici ve konut kredisi faiz oranları da yükseldi. Birçok vatandaş ise acil nakite ihtiyaçları için kredi kullanmayı tercih ediyor. Kredi almak isteyenler genellikle “düşük faizli kredi veren bankalar” ve “faizsiz kredi veren bankalar hangileri” sorusuna yanıt arıyor. Mayıs ayı için tam 6 bankada Faizler Sıfırlandı, yeni faizsiz kredi fırsatları başladı.

6 BANKA FAİZSİZ KREDİ VERİYOR

TGRT’den derlenen habere göre, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara tam 6 banka faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faizsiz kredi fırsatlarında vade sayısı ise 3 ile 6 ay arasında değişiklik gösteriyor. Düşük limitli de olsa vatandaşın nakit ihtiyacına ilaç olan faizsiz kredi kampanyaları kolay başvuru ile sağlanıyor. Mayıs ayı faizsiz kredi veren bankalar listesi şöyle:

QNB Finansbank: 30.000 TL 6 ay vadeli faizsiz kredi yeni müşterilere özel sağlanıyor.

Akbank: 20.000 TL sıfır faizli kredi 6 ay vadeli olarak yeni müşterilere sağlanıyor.

Türkiye İş Bankası: Faizsiz 25.000 TL kredi 3 ay taksitli olarak veriliyor.

Garanti BBVA: 0 faizli 6 ay vadeli 20 bin TL kredi imkanı.

En Para: 10.000 TL faizsiz nakit avans ve 20.000 TL faizsiz kredi 6 ay vadeli olarak veriliyor.

Denizbank: Faizsiz 25.000 TL kredi fırsatını 6 ay vadeli olarak sunuyor.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSUNU NASIL YAPILIR?

6 banka faizsiz kredi imkanları ile vatandaşın bütçesini rahatlatmaya hazırlanıyor. 31 Mayıs’a kadar geçerli olan sıfır faizli kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenler şubelere gitmeden bu bankaların mobil bankacılık uygulamaları aracılığı ile başvuru işlemlerini yapabiliyor. Faizsiz kredi başvuruları sadece 2 dakika sürüyor ve hızlı onay ile anında kredi desteği sağlanıyor.