Akaryakıt fiyatları düştü mü? Akaryakıt fiyatlarında indirim mi var zam mı var?

Akaryakıt fiyatları düştü mü? Akaryakıt fiyatlarında indirim mi var zam mı var?

Son dönmelerde döviz kuru ve petrol fiyatlarında oldukça hızlı bir şekilde hareketlilik yaşanıyor. Vergilere yapılan zamlar dolasıyla akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Pekala bugün durum ne?

Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 10 Mayıs 2024 benzin motorin fiyatları ne kadar, güncel fiyatlar haberimizin devamında…

İstanbul, Ankara ve İzmir’de akaryakıt fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki sürekli hareketlilik nedeniyle birlikte vatandaşlar sürekli olarak benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyorlar. Vatandaşın en çok takip ettiği haberler de akaryakıt haberleri oluyor. Bakıldığında brent petroldeki dalgalanmalar güncel benzin, LPG ve motorin fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Benzin, LPG ve motorin fiyatlarını, brent petrol fiyatlarındaki yaşanan düşüş ve yükseliş oldukça etkiliyor. Bu durum hem benzine hem motorine indirim veya zam olarak etki gösteriyor.

Güncel benzin ve akaryakıt fiyatları nasıl?

Otogaz fiyatlarına, bu gece yarısından itibaren geçerli sayılmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim gelmiştir. Benzine ise 1.37 TL, motorine ise 1.24 TL indirim gelmiştir. Bu indirimler gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacaktır. O halde güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? Haberimizin devamında inceleyelim…

İstanbul Avrupa yakası akaryakıt fiyatları şu şekilde; benzin fiyatı: 42.65 TL, motorin litre fiyatı: 40.17 TL ve LPG litre fiyatı: 20.97 TL olarak açıklanmıştır.

İzmir akaryakıt fiyatlarına baktığımızda ise; benzin litre fiyatı: 45.11 TL, motorin litre fiyatı: 42.28 TL, LPG litre fiyatı: 20.44 TL olarak belirlenmiştir.

İstanbul Anadolu yakasına bakalım bir de; benzin litre fiyatı: 42.56 TL, motorin litre fiyatı: 40.10 TL, LPG litre fiyatı:20.43 TL olarak açıklanmıştır.

Son olarak ise başkentimiz Ankara’ya bakalım; benzin litre fiyatı: 44.84 TL, motorin litre fiyatları: 42.28 TL, LPG litre fiyatı: 20.82 TL olarak açıklanmıştır. Tüm takip edenler gibi petrol fiyatlarında düşüş yaşanmasını bekliyoruz.